Vanaf €200 gratis verzending! Bekijk meer

Alles Voor 2 & 4 Takt Scooters!

GRATIS PRODUCT BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE 150 & 300 EURO!

Retourneren

 Retour procedure:

1. Maak foto's van het betreffende product dat u wilt retourneren en vermeld uw order nummer!

2. Stuur de foto's met de bijhorende factuur naar info@freshparts.nl met de reden dat je het wilt retourneren.

3. Wij zullen de foto's beoordelen en retour goed of afkeuren. Let op! Bij montage van het product kunnen wij hem niet meer terugnemen.

4. Bij goedkeuring krijgt u een bericht terug via de mail en kunt u het pakket retour sturen naar het volgende adres: Kruisboog 33A, 3905TE in Veenendaal. Zorg ervoor bij het gebruik van de oude doos dat je het verzendlabel vanaf ons eraf haalt en vervangt door je eigen verzendlabel met ons adres erop vermeld. Daarnaast is het van belang dat de bijhorende factuur of briefje met het ordernummer in de doos zit zodat we de retour vlot kunnen verwerken. Mochten wij het de afzender niet kunnen achterhalen dan zullen wij afwachten totdat wij worden gecontacteerd.

5. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Is het pakketje niet in correcte staat nemen wij contact met u op. 

 

Let op! Retourneer je een product terwijl je een “gratis” product hebt ontvangen is het belangrijk dat je deze terugstuurt op het moment dat je niet meer voldoet aan de minimale bestelwaarde van het “gratis” product. Doe je dit niet wordt het bedrag van het “gratis” product in mindering gebracht op de geretourneerde producten.

 

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Let op! Producten die door ons op maat zijn gemaakt of producten zonder de originele verpakking kunnen niet worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u de stappen bovenaan de pagina volgen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Controleer je bestelling goed:

Zodra je je pakketje beschadigd of onvolledig binnen hebt gekregen is het handig om foto's te maken van de doos en het geleverde producten. Let op! Zie je schade op de geleverde producten of mis je onderdelen meld dit dan direct! Je kunt contact opnemen met ons via ons e-mailadres: info@freshparts.nl.

 

Fresh Parts is niet verplicht om producten met een kleine afwijking te vervangen. Fresh Parts is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen retour zendingen en retour zendingen die beschadigd zijn aangekomen zonder dat van te voren aangegeven te hebben.

 

 

 

 

 

Contact formulier